Kurzus

Kedves Látogató!

Az oldalon összesen négy tananyag elérése biztosított az érdeklődők számára ingyenesen.

Kommunikáció, testbeszédA verbális kommunikáció mellett fontos tisztában lenni a nonverbális jelekkel, a testbeszéd és a gesztusok mögött húzódó jelentéstartalommal. Továbbá azokat a technikákat is ismerteti a tananyag, amelyek a hazugságok kiszűrésére szolgálnak.

MotivációA kurzus során megismerkedhetünk a motiváció, mint belső hajtóerő fontosságával, a motiváció szerepével, valamint azzal, hogy milyen területeken jelenik meg, és jelent fontos szempontot megléte. A belső motivációink vizsgálata fontos, ezért a képzés során a motivációs térkép módszerével is megismerkedhetünk.

Jelen és jövő a hálónA tananyag bemutatja az internet jelenlegi felhasználási módjait, alkalmazási területeit, illetve a jövő lehetőségeire koncentrálva, ismertetésre kerülnek a jelenleg is formálódó, magas szintű technológiát alkalmazó „okos” eszközök: okos óra, okos háztartási eszközök.

Helytörténet: A kurzus elvégzése során megismerhetjük Töttös gazdag múltját a kezdetektől egészen a rendszerváltás időszakáig. Továbbá betekintést nyerhetünk a régmúlt hétköznapjaiba, szokásaiba.

Belépés után itt tudod követni, hogy melyik kurzusban, anyagban melyik részt olvastad már és melyik van még hátra?

A tanfolyam előrehaladásának megtekintéséhez be kell jelentkezned.